неділя, 25 лютого 2018 р.

Профілактика правопорушень та злочинності серед школярів

Профілактика правопорушень та злочинності серед школярів - тема районного семінару – практикуму для заступників директорів з виховної роботи, керівників методичних об`єднань класних керівників, який проведено 22 лютого у Деражнянській ЗОШ №3. Мета семінару-практикуму - ознайомитися з основними причинами прояву дитячої девіанції, що веде до скоєння злочинів та вчинення протиправних дій неповнолітніми;розглянути основні напрямки діяльності освітнього закладу щодо створення системи виховної роботи направленої на попередження та профілактику правопорушень і злочинності серед дітей та підлітків; окреслити шляхи налагодження відносин співпраці школи і органів правопорядку району у вирішенні проблеми дитячої злочинності та проявів девіантності в поведінці дітей та підлітків.
Теоретичний аспект розкрили Тимофієва О.В., методист районного методкабінету, Криськова В.Д.,голова районного методичнго об`єднання заступників директорів з виховної роботи, заступник директора з виховної роботи Деражнянської ЗОШ №3, Касіянчук Т.В., практичний психолог Деражнянської ЗОШ №3.
У роботі семінару-практикуму брав участь Кондратюк Д.А., інспектор ювенальної превенції. Спілкуючись із Денисом Анатолійовичем, учасники семінару-практикуму вирішили низку важливих проблем.
Підготовлено методичні рекомендації щодо профілактика правопорушень та злочинності серед неповнолітніх.
Тимофієва О.В., методист районного методичного кабінету підвела підсумки роботи семінару-практикуму

Немає коментарів:

Дописати коментар

Найцікавіші