понеділок, 11 березня 2019 р.

Семінар-нарада з керівниками закладів освіти району

12.02.2019 р. в приміщенні актової зали Деражнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені П. Стрілецького відбулась семінар-нарада з керівниками закладів освіти району. На нараді були присутні заступник голови районної державної адміністрації Попадіна Заряна Володимирівна, спеціаліст головного управління держпродспоживслужби в Хмельницькій області Грабовська Марія Андріївна, спеціаліст Деражнянського управління держпродспоживслужби в Хмельницькій області Стрілецький Едуард Броніславович, начальник відділу освіти Сінькевич Жанна Миколаївна, провідний спеціаліст відділу освіти Пагорок Олена Миколаївна, керівники закладів освіти, медичні працівники закладів освіти.
Відповідно до порядку денного було проведено навчання для керівників закладів освіти та медичних працівників щодо дотримання державних санітарних правил і норм влаштування, утримання закладів загальної середньої та дошкільної освіти згідно вимог «Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів» затвердженого наказом МОЗ від 24.03.2016р №234, «Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу».
Основні питання, що були винесені на слухання та обговорення це:
1. Про дотримання протиепідемічних заходів щодо зниження рівня захворюванності серед дітей шкільного та дошкільного віку.
Доповідач - Янова Тетяна Олександрівна,
завідуюча Деражнянською амбулаторією
2. Про дотримання державних санітарних правил і норм влаштування, утримання закладів загальної середньої та дошкільної освіти.
Доповідач - Грабовська М.А.- головний спеціаліст
відділу безпеки середовища життєдіяльності
управління державного нагляду за дотриманням
санітарного законодавства Головного управління
Держпродсоживслужби в Хмельницькій області.
3. Додержання вимог законодавства в сфері безпечності харчових продуктів при наданні послуг громадського харчування в навчальних закладах.
Доповідач - Стрілецький Е. Б.-начальник
Деражнянського районного управління Головного
управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій
області.
З метою запобігання виникненню та поширенню захворювань у закладах освіти зосереджено увагу керівників закладів на необхідності дотримання повітряно-теплового режиму та проведення профілактичних, протиепідемічних, дезінфекційних заходів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Найцікавіші